Vacature Bouwhulp

Wij versterken ons graag met talentvolle medewerkers die net als wij graag willen werken. Op dit moment hebben wij een vacature open staan voor een allround timmerman.

Sannij bouw uit Nijmegen is een jong en snel groeiend bedrijf. Een bouwpartner voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers. Met ons team van werknemers en partners werken wij aan nieuwbouw, verbouw en renovatieprojecten in de regio Nijmegen.

Wat we van jou verwachten
Als allround timmerman van Sannij heb je affiniteit met alle voorkomende bouw en timmerwerkzaamheden. Van Nieuwbouw tot renovatie, van sloopwerk tot bouwwerk. Voorbeelden van de werkzaamheden:
• Maken van daken en vloeren
• Plaatsen en monteren van dakramen, dakkapellen en licht koepels
• Plaatsen van isolatie en binnenwanden
• Plaatsen en stellen van kozijnen, ramen en deuren
• Afwerken van wanden en plafond
• Aanbrengen van hang en sluitwerk
• Uitvoeren van onderhoudswerken
• Begeleiden van bouwprojecten en bouwhulpen

Je kunt zelfstandig werken, denkt oplossingsgericht en bent in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast functioneer je ook prima in teamverband. Je beschikt namelijk over goede communicatieve vaardigheden en hebt een dienstverlenende instelling naar collega’s en opdrachtgevers. Je bent enthousiast, werkt
nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je bent je bewust van geldende veiligheidsregels en vindt het vanzelfsprekend om hier naar te handelen. Bovendien ben je nog steeds leergierig. Kortom; je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, hebt liefde voor het vak en bent een fijne collega om mee te werken!

Wat kunnen we je bieden
Je kunt rekenen op een marktconform salaris en een prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij Sannij krijg je de kans om te werken bij een professioneel en modern bedrijf, binnen een team van loyale collega’s en partners.

Interesse?
Stuur dan je reactie voorzien van je CV per mail naar info@sannij.nl of per post naar:
Sannij
T.a.v. J. Sanders
Roggeweg 1
6534 AH Nijmegen