Vacature Bouwhulp

Wij versterken ons graag met talentvolle medewerkers die net als wij voorbij grenzen durven te kijken. Op dit moment hebben wij een vacature open staan voor een bouwhulp.

Sannij is een jong, dynamisch bouwbedrijf, opererend in de regio Nijmegen, dat zich zowel op particulieren als op zakelijke opdrachtgevers richt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dat houdt in, dat wij van A tot Z aanwezig zijn om de zorgen van onze opdrachtgevers uit handen te nemen. Bovendien vinden we het belangrijk een lange termijnrelatie op te bouwen met onze opdrachtgevers. Werkzaamheden worden in samenspraak met de opdrachtgever opgezet en uitgevoerd en wanneer de opdrachtgever om dat ene beetje extra vraagt, maakt Sannij daar geen probleem van.

Wat we van jou verwachten
Herken jij jezelf in bovenstaande visie? Wellicht kun je dan iets voor Sannij betekenen. Heb je affiniteit met allerlei voorkomende bouw- en timmerwerkzaamheden, van sloopwerk tot nieuwbouw of renovatie?
Als bouwhulp van Sannij houd jij je bezig met het:
• Het begeleiden van de uitvoerder met de volgende werkzaamheden;
• Uitzetten en maatvoeren
• Plaatsen van kozijnen, ramen en deuren
• Ruwbouw timmerwerk
• Stellen van profielen
• Afbouw timmerwerk
• Interieur timmerwerk
• Diverse onderhoudswerkzaamheden

Bovendien kun je zelfstandig werken, denk je oplossingsgericht en ben je in het bezit van een rijbewijs. Daarnaast functioneer je prima in teamverband: je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en hebt een dienstverlenende instelling ten opzichte van collega’s en opdrachtgevers. Je bent enthousiast,
werkt nauwkeurig en hebt een flexibele instelling. Je bent je bewust van geldende veiligheidsregels en vindt het vanzelfsprekend om hiernaar te handelen. Bovendien ben je leergierig.

Kortom: je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, hebt liefde voor het vak en bent een fijne collega om mee te werken.

Wat wij je kunnen bieden
Je kunt rekenen op een marktconform salaris en prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Doorgroei naar volwaardig timmerman of uitvoerder is mogelijk. Bij Sannij krijg je de kans om te werken bij een professioneel en modern bedrijf, binnen een team van loyale collega’s en partners.

Interesse?

Stuur dan je reactie voorzien van je CV per mail naar info@sannij.nl of per post naar:
Sannij
T.a.v. J. Sanders
Roggeweg 1
6534 AH Nijmegen