WSP food Beuningen, verbouwing, aan, bedrijfspand, door, Sannij, Bouwbedrijf, uit, Nijmegen

Ons bouwbedrijf

De voornaamste focus van Sannij ligt op bouwprojecten van variërende omvang, zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. De verschillende pijlers van Sannij komen hierbij stuk voor stuk aan bod: bouw, timmerwerk, ramen, deuren en kozijnen en sloopwerk worden ingezet waar nodig.

Als opdrachtgever hebt u behoefte aan duidelijkheid; over de geleverde kwaliteit, de kosten en de service. Doordat u met Sannij slechts één aannemer in huis haalt voor de uitvoering van het gehele bouwtraject, weet u waar u aan toe bent en waar u terecht kunt met vragen of onduidelijkheden.

Wij helpen u graag verder!

Heeft u nog vragen over onderhoud, bouwen of verbouwen? Of wilt u graag een indicatie van de kosten? Aarzel niet om contact op te nemen!

Onderhoud

Naast de vakbekwaamheid van onze medewerkers, vinden wij een goede sociale omgang en betrouwbaarheid ook belangrijk. Wanneer wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, volgen wij de algemene gedragsregels op, die in die specifieke situatie van belang zijn. Hierbij kunt u denken aan gevangenissen of ziekenhuizen, VVE verenigingen, overheidsinstanties en scholen. Bovendien zorgen wij voor een continue toegankelijkheid en een opgeruimde werk- en leefomgeving.

Verbouw

Verbouw is een specifiek werkterrein: Sannij is zich ervan bewust dat een precieze planning en een flexibele houding gedurende het gehele bouwtraject absolute vereisten zijn. Wij spelen in op uw tussentijdse vragen en weten hoe we om moeten gaan met onverwachte situaties. Daarnaast verzorgt de aannemer de vergunningen en de complete bouw.