Aanbouw, Muntweg, Nijmegen, door, bouwbedrijf Sannij

Project beschrijving

DIT PROJECT IS NOG WORK-IN-PROGRESS!

Update 1:

De plannen van de eigenaar van de woning waren om een flink stuk aanbouw tegen de huidige woning aan te bouwen. Een gaaf project, want we bouwen als het ware dezelfde woning in het klein ernaast. De plannen zijn om op de begaande grond een grote woonkeuken te plaatsen en op de eerste verdieping een slaapkamer.

DIT PROJECT IS KLAAR!

Update 2:

Aan de Muntweg in Nijmegen hebben wij de eer gekregen om bij een prachtig hoekhuis een mooi stuk aan te bouwen. De wensen van de bewoners waren onder andere een moderne, strakke keuken waar de ‘jaren 30’-stijl ook in terug te zien was. Een hele mooie uitdaging. Dat heeft geresulteerd in hoge plinten, nieuwe schuifdeuren met glas in lood en nog veel meer mooie elementen. Ook op de bovenverdieping hebben wij een nieuwe slaapkamer bij mogen bouwen. Wij wensen het gezin heel veel woonplezier met de nieuwe aanbouw.

Het verhaal

Een aanbouw van bij een particuliere woning is niet altijd even makkelijk, maar zeker een uitdaging die wij met beide handen aan willen grijpen! Dat is bij deze woning op de Muntweg in Nijmegen ook het geval. We mochten vanaf het begin meedenken en we hebben de opdracht om de volledige aanbouw te verzorgen. Het project is nog volop aan de gang, maar zie voor een sfeer impressie de foto’s hieronder.