Drentselaan 2

Project beschrijving

Update 1: Work in progress
Een tijdje terug hebben de huiseigenaren van de mooie woning in de Drentselaan in Groesbeek contact met ons opgenomen, omdat ze hun huis graag willen verbouwen. Het gaat hierbij om een gehele verbouwing, van sloopwerk tot en met het schilderwerk. Met onze vaste onderaannemers zijn we voortvarend van start gegaan, zowel de gehele woning aan de binnenzijde zal worden gerenoveerd, als 2 nieuwe erkers aan de zijgevels. Een leuk project voor Sannij dus!
Update 2: We’re finished!

Elk einde betekent een nieuw begin! En dat geldt al helemaal voor de bewoners van dit mooie pand in Groesbeek. Zij kunnen nu echt genieten van de prachtige aangebouwde erkers en de nieuwe badkamer. Wij hebben met veel plezier en passie hebben wij mogen werken aan dit project, en daar zijn wij de bewoners erg dankbaar voor! Wij wensen hen veel plezier in het (nieuwe) huis!

Het verhaal

We hebben het project van de voren duidelijk doorgenomen en vastgelegd met de huiseigenaren,  zodat er tijdens het project geen discussie of misverstanden kunnen optreden. Dat werkt natuurlijk fijn voor iedereen.

Kijk maar mee met de tussenstand. Binnenkort een update over de eindsituatie!