96734901_4304226409591310_6698096708947017728_o (1)

Project beschrijving

Update 1:

Deze mooie, alleenstaande woning in Middelaar is een prachtig project voor ons om aan te werken. In feite hebben we het hele huis gestript en kaal gemaakt, om vanuit daar te gaan bouwen. Een flinke uitdaging, maar een een prachtig project.

STILL IN PROGRESS

Update 2:

In Middenlaar zijn we nog steeds bezig met dit geweldige project. Dit grote, alleenstaande huis staat weliswaar nog steeds in de steigers maar hey… Het verhaal dat Rome in één dag is gebouwd mag ook direct naar het rijk der fabelen verwezen worden. Het schiet in ieder geval wél lekker op en wij, en natuurlijk ook de toekomstige bewoners, kunnen niet wachten op het eindresultaat!

Het verhaal

Als bouwbedrijf zijnde is het mooi om een project van A tot Z mee te maken. Al helemaal als je er zelf totaal verantwoordelijk voor bent. We zijn druk bezig met het project en kunnen niet wachten tot het eindresultaat. En het gezin ook niet. Het belooft in ieder geval hartstikke mooi te worden!

Update 3:

Het gaat nu heel erg hard met dit grote project in Middelaar. Het heeft lang mogen duren maar het staat nu allemaal echt als een.. uhh.. huis. We zijn de komende tijd natuurlijk nog druk bezig met zowel de binnen- als de buitenkant, maar het schiet al lekker op. Herken jij het huis nog terug?

PROJECT MIDDELAAR: AFGEROND

Wat begon als een groot bouwval is nu een strak, modern kantoorpand voor Asfaltbouw. Wij hebben met veel plezier aan dit mooie project gewerkt en wensen het personeel van Asfaltbouw veel werkplezier in hun nieuwe pand.