BEDRIJFSINTRODUCTIE

Enkele jaren geleden besloot ondernemer Joep Sanders zijn droom waar te maken en startte hij bouwbedrijf Sannij op. Met de vooruitstrevende visie een meerwaarde te vormen voor de bouwsector in en rond Nijmegen, werd Sannij al snel voor kleine projecten ingeschakeld. “Als nieuwe vogel moet je jezelf volledig bewijzen aan iedereen. Wanneer je meerdere opdrachten met succes hebt uitgevoerd, merk je wel dat alles meer vanzelf gaat”.

Sannij is een jong en dynamisch bouwbedrijf, opererend in regio Nijmegen. Een bouwbedrijf waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat en wat van A tot Z betrokken is bij het gehele bouwproces. Dat houdt in dat wij de producten naar uw én onze volledige tevredenheid afleveren. Geen tientallen onderaannemers en uitvoerders, maar één aanspreekpunt voor het gehele bouwproces. Sannij staat dus garant voor de beoogde kwaliteit. U blij, wij blij!

TOTAALPROJECTEN

Inmiddels kan met trots vermeld worden, dat Sannij met enige regelmaat voor grotere totaalprojecten gevraagd wordt. Wanneer u besluit Sannij als partner voor uw bouwprojecten te benaderen, zal Joep van begin tot eind betrokken zijn bij het gehele traject. Daarbij vindt hij het persoonlijk contact met u, de opdrachtgever, een belangrijk uitgangspunt. Hij gaat graag de uitdaging aan uw dromen waar te maken.

Sannij werkt samen met vaste, gespecialiseerde partners, om ervoor te zorgen dat uw bouwproject tot een goed einde wordt gebracht. Onze hoeveelheid ervaring stelt ons in de gelegenheid al uw timmerwerk of bouwwerken zorgeloos uit te voeren. Bovendien beschikken wij over de benodigde apparatuur en kwalitatief hoogwaardige materialen. U kunt dus volledig vertrouwen op een hoge afleverkwaliteit, waarbij Sannij net dat beetje extra service biedt.